Verbinding en vertrouwen

De Praktijk

Wat biedt Praktijk Leven in Verbinding


Hoe is het met je vertrouwen? Lukt het je om jezelf en anderen te vertrouwen? Heb je je leren verbinden vanuit vertrouwen en veiligheid? Of heb je je niet leren verbinden, omdat je je niet veilig voelde of omdat er geen ruimte was om jezelf te zijn?

In verbinding zijn met jezelf en de ander betekent dat je echt contact maakt op hartsniveau, dan gaat het vooral over wat er in je hart leeft, dat deel je met elkaar.

Ik geloof dat we als mensen gemaakt zijn om ons op deze manier te verbinden, we hebben dit nodig, we kunnen niet zonder. Vertrouwen is een belangrijk aspect om de verbinding met jezelf en anderen aan te gaan.

Verbinding en
vertrouwen: de een
kan niet zonder de
ander

Al vanaf je vroege kinderjaren doe je hier ervaringen mee op. De manier waarop je als kind geleerd hebt je te verbinden, bepaalt hoe je als volwassenen contacten aangaat met anderen. Heb je geleerd je te verbinden uit vertrouwen en veiligheid? Dat zal je gemakkelijk (h)echte contacten met anderen aangaan. Wanneer je je niet hebt leren te verbinden, omdat je je niet veilig voelde of omdat er geen ruimte was om jezelf te zijn, dan zal je moeite hebben om anderen te vertrouwen en houd je afstand. Groeien in verbinding en het opbouwen van vertrouwensvolle relaties is mogelijk!

Praktijk Leven in Verbinding helpt je te onderzoeken hoe je het vertrouwen in relatie met jezelf en anderen tot groei kunt laten komen. Wanneer er gepaste zorg gegeven wordt en gepaste zorg ontvangen wordt ontstaat er evenwicht in de relatie tussen jou en de ander. Recht doen aan zowel jezelf als de ander is het uitgangspunt van de therapie. Samen gaan we op zoek naar passende acties waardoor er meer balans komt in je relaties en je vertrouwen toeneemt om te leven in vrijheid en in verbinding met jezelf en anderen!

praktijkruimte-leveninverbinding.jpg

Samen gaan we op zoek naar passende acties waardoor er meer balans komt in je relaties en je vertrouwen toeneemt om te leven in vrijheid en in verbinding met jezelf en anderen!